Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Activiteiten in Tanzania

Wat te doen in Tanzania?

Bij Tanzania denk je al snel aan een jeepsafari. Maar er zijn meer manieren om Tanzania te verkennen! Zo kun je het land verkennen te voet, per fiets, paard, kano en zelfs vanuit de lucht! Op deze pagina geven we een overzicht van de belangrijkste activiteiten die Explore Tanzania aanbiedt in Tanzania.

Op safari in Tanzania

Als je in Tanzania bent, kan een safari natuurlijk niet ontbreken. Maar welke safari kies je? Wordt het een wandelsafari, een mountainbike safari of een jeepsafari? Of bekijk je het prachtige landschap liever vanuit de lucht en kies je voor een ballonvaart!

Strandvakantie Tanzania

Naast onvergetelijke safari’s is Tanzania ook de ideale bestemming voor een strandvakantie. De exotische eilanden Zanzibar, Mafia, Pemba en Fanjove hebben allemaal een azuurblauwe zee en uitgestrekte witte zandstranden. Zanzibar staat zelfs bekend als één van de tien mooiste duiklocaties. Naast ontspanning zijn er dus ook volop activiteiten zoals duiken, snorkelen en een Spice tour waar je allerlei specerijen en tropische vruchten kunt proeven.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te trouwen op Zanzibar! Als dat geen onvergetelijke reis wordt!

Combinatie strandvakantie en safari

Liever een combinatie van een actieve reis en een luxe strandvakantie in Tanzania? Ook dat kan! Lees hier het reisverhaal van Arcel en Bianca die een priveprivé safari maakten en daarna genoten van een strandvakantie op Zanzibar.
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten!

Kilimanjaro beklimmen

De berg Kilimanjaro is een prachtige berg om te bewandelen. Spectaculaire natuur en je hebt geen technische vaardigheden nodig om de Kilimanjaro te beklimmen. Via prachtige routes wandel je onder leiding van een team professionele gidsen naar de top, volledig verzorgd door Explore Tanzania.


Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email