Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Beklim de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania is een unieke en onvergetelijke ervaring. Mount Kilimanjaro is de hoogste berg in Afrika en de hoogste vrijstaande berg ter wereld die te ‘bewandelen’ is.
Er zijn verschillende routes om de top van Kilimanjaro te bereiken, variërend van 5 tot 9 nachten. Zonder twijfel is dit een van de meest bijzondere avonturen ter wereld.

Explore Tanzania biedt kwalitatief hoogwaardige beklimmingen aan met professionele en ervaren gidsen en dragers. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. De slagingspercentage van onze klanten is in de afgelopen jaren 94% geweest. 

Explore Tanzania kan iedere route op Kilimanjaro aanbieden, maar wij proberen de drukke routes zoals Machame en Marangu te ontwijken en je de beste mogelijke ervaring te bieden. Op de meer rustige routes zoals Shira, Lemosho, Rongai en de Northern Circuit kunnen wij kamperen en deze routes bieden de grootste kans om de top te behalen.
De keuze voor een route is belangrijk! Wanneer jij jouw kans van slagen wilt verhogen is het aan te raden om te kiezen voor een langere route die goede kans geeft om te acclimatiseren. Bijvoorbeeld de 8-daagse Shira route of 8-daagse Lemosho route

Onze meest populaire korte route is de 6-daagse Rongai route.
Een minder bekender route is de 9-daagse Northern route via de noordkant van Kilimanjaro. 

Via de onderstaande afbeeldingen lees je meer over de verschillende routes op Mount Kilimanjaro.

Aanbevolen routes

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email