Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Kilimanjaro specialist

Samen met onze uitvoerder in Tanzania zijn wij één van de meest ervaren reisorganisaties in Nederland voor jouw Kilimanjaro-beklimming. Wij bieden alle routes aan inclusief de prachtige en weinig bewandelde routes via de westkant van de berg.

Een goede voorbereiding, goede gidsen, voedzame (en voldoende) maaltijden, een gemotiveerd en ervaren team, betrouwbaarheid en een directe back-up zijn noodzakelijke onderdelen om de beklimming te laten slagen. De prijs-kwaliteit verhouding bij Explore Tanzania garandeert een beklimming waarbij de hiervoor genoemde punten de grootste zorg krijgen.
De maaltijden op de berg zijn zeer smakelijk en voedzaam en de koks gebruiken zoveel mogelijk verse producten. Het menu is speciaal samengesteld voor de expeditie met veel vocht en koolhydraten.

Tijdens al onze Kilimanjaro beklimmingen hebben wij een ratio van 1 gids per 3 klimmers. Dit is vooral belangrijk op de dag naar de top wanneer de beklimming zwaar wordt en sommigen meer persoonlijke aandacht en aanmoediging nodig hebben.

Jouw Kilimanjaro-beklimming wordt er één om niet te vergeten.


Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email