Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Alles tip top geregeld

Marloes,

We hebben een fantastische vakantie gehad.

Heerlijk hoe alles tip top geregeld was.
Danford was een prima gids; hij kon prima de juiste toon met mijn jongens vinden en liet ons ook weer gepast gedrieën samen. Top geregeld.
We hebben prachtige dingen gezien. De katachtige waren de grootste uitdaging tijdens de safari, hetgeen de ene laatste dag beloond werd met een cheetah die een thomson gazelle ving en verorberde, gevolgd door het kaalvreten van de gazelle door een groep gieren, die daarbij nog werden gestoord door een jakhals. Spectaculair.
Het was even een overgang naar Zanzibar, wat echter de overgang naar Nederland vergemakkelijkte. Heerlijk relaxen aan het zwembad en zwemmen met dolfijnen.

Zoals gezegd, we hebben genoten.
Het meest nog wel van het echte camperen. Heel avontuurlijk. Spannend de 's nachts de trompetterende olifanten of de snuivende hyena 's. 's ochtends net OUT of Africa, uitkijkend op een prachtige omgeving, van een ontbijtje en koffie genietend, met vriendelijke mensen die niets anders willen dan het je naar de zin maken.
Jullie werken met een heel goed dedicated team aan mensen.

Een kleine kanttekening, de wandeltocht in Manyara. Thomas bleek in ene niet mee te mogen, te jong. Dat is heel vervelend om te constateren. Gaan we dan alle 3 niet mee, of laten we Thomas alleen achter bij de mensen van het kamp. We hebben uiteindelijk voor het laatste gekozen, maar ik heb Thomas met veel tegenzin achtergelaten.

Dank in ieder geval voor al jullie inspanningen.
Een vakantie waar we nog lang van zullen nagenieten.

Een hg uit Leusden.

Mvgr