Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Alles tot in de puntjes geregeld

Hoi Marloes,

Wij willen jullie bedanken voor de fijne reis die wij gehad hebben in Tanzania en Zanzibar. Alles maar dan ook alles was tot in de puntjes goed geregeld er was niks wat tegen viel of wij liever anders hadden gezien het was allemaal één groot feest. De mensen waren allemaal super vriendelijk en wij hebben genoten van alles wat Tanzania en Zanzibar ons te bieden had. Overal hebben wij heerlijk gegeten maar wat Vincent in het Explore Tanzania Green Camp in elkaar draaide en Zanzibar was het echt helemaal top.
Als wij het over zouden doen zouden we denken we, op Zanzibar iets centraler willen zitten. De zuidpunt, zwemmen met de dolfijnen, was te ver.

Wij begrepen van onze gids James dat wij de eerste klanten waren die de nieuwe waterflessen in gebruik hadden. We waren ook zeker te spreken over de manier waarop de mensen met hun omgeving omgaan. Het fietsen was leuk. En James is een goed gids. En iedereen kent jullie! We hoorde veel dat men het waardeerde dat jullie altijd snel op emails reageren.
Misschien dat we nog eens terug gaan naar Rhotia Valley. Daar zouden wel eens wat vrijwilligers werk willen doen.

Nogmaals hartelijk dank en wij zullen jullie zeker aanbevelen als mensen een trip naar Tanzania willen maken.

Met vriendelijk groet,
Ben en Marga