Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Bountry strand voor de deur

Beste Marjolijn,

Van ons een groot compliment voor de reis die je voor ons georganiseerd hebt. Vooraf wisten we niet wat we konden verwachten. Je beschrijving die je ons gestuurd had zag er veel belovend uit en dat is helemaal uitgekomen en eigenlijk nog meer. 
De organisatie was perfect, overal waar wij kwamen werden we direct opgevangen. Onze safari begon in Arusha daar werden we opgewacht door onze gids Zodiac. Het was heel prettig dat hij hele safari bij ons was.
Zodiac is een hele goede gids en een perfecte rijder en daarbij een zeer aardig en bescheiden persoon. 
De parken hebben grote indruk op ons gemaakt. De rust , de mooie natuur en natuurlijk de dieren. Ongelooflijk hoe dichtbij je kunt komen. De accomodaties die je voor ons uitgezocht had waren stuk voor stuk uitstekend en zeer gevarieerd qua landschap en natuur. Alle locaties hadden wel iets aparts maar dat we een groep leeuwen 's nachts als buren zouden krijgen zoals in Tarangire hadden we nooit verwacht.
Trouwens wat een geweldige mensen in die lodges, zo vriendelijk en super behulpzaam. 
Na de safari zijn we naar Zanzibar gegaan , dat was eigenlijk een tweede vakantie. Eerst Fumba beach aan de zuid-west kant en daarna Matemwe Beach village. allebei erg gaaf maar in Matemwe hadden we de asalia suite. Wat een belevenis was dat. De suite ligt helemaal prive is bijna geheel open en wat een prachtig uitzicht, en een bounty strand voor de deur. Tja en dan heb je nog een prive kok ook. 

We vonden de vakantie geweldig en heeft grote indruk op ons gemaakt. We komen zeker nog een keer bij jouw terug want we willen nog meer zien van Tanzania (en dan mag Zodiac weer onze gids zijn ).
Groeten, Rob en Jacqueline, Rotterdam