Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Gekozen voor kwaliteit

Cheetah in Serengeti Nationaal Park

Beste Marjolijn en Marloes,
 
Bij deze wil ik jullie nogmaals even bedanken voor het verzorgen van een prachtige reis. We hebben van tevoren lang getwijfeld waar we gingen boeken maar zijn blij dat we uiteindelijk voor kwaliteit hebben gekozen. Jullie offerte sprong er gelijk al uit en jullie hebben tot en met de thuiskomst bewezen er alles aan te doen om het de reizigers naar de zin te maken.
 
De safari is ons echt heel goed bevallen en was nog indrukwekkender dan gehoopt. Tarangire met ontelbare olifanten en andere dieren vanaf het moment dat je door de gate bent, Lake Manyara met weer een geheel ander prachtig landschap, de fantastische Ngorongoro krater met heel veel wild en tot slot de eindeloze vlaktes van de Serengeti waar we ook heel veel gezien hebben.
 
De accommodaties waren ook allemaal boven verwachting. Tarangire Safari Lodge heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten met dat prachtige uitzicht en bij aankomst meerdere olifanten in de vallei. Rhotia Valley met het bijzonder vriendelijke personeel en het heerlijke eten. En tot slot het Green Camp, wat echt een heerlijk avontuur is geweest. Met name de geluiden van de leeuwen en de hyena's in de nacht en de hyena die bij het opstaan de eerste ochtend vlak langs de tent liep zullen we nooit vergeten!
 
Het opstijgen vanuit de Serengeti in dat kleine vliegtuigje was ook erg bijzonder en leuk om mee te maken, helemaal omdat we een plekje naast de piloot wisten te bemachtigen. En gelukkig was het mooi weer waardoor het een hele comfortabele vlucht was.
 
In Tanzanite Beach resort was het wel erg rustig, de eerste dag waren we zelfs de enige gasten, en daardoor had de keuken wat opstartproblemen en was de keus wat beperkt. Maar ook daar waren de lodges erg mooi en prachtig gelegen. Dat de zee echt zo blauw is als op de plaatjes was een hele geruststelling want dat konden we ons bijna niet voor stellen.
 
Al met al was het een zeer geslaagde en onvergetelijke vakantie!
 
Groeten, 
Leonie, Debora, Sharon en René