Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Geweldige tijd

Hoi Marjolijn en Marloes,

Inmiddels weer een paar dagen aan het werk na een heerlijke tijd in Tanzania. We waren in de unieke gelegenheid om Marloes persoonlijk onze ervaringen te vertellen, maar toch willen we langs deze weg laten weten dat we een geweldige tijd hebben gehad, zowel de safari als Zanzibar waren top! De safari was onvergetelijk, zeker ook door Leonard zijn onvermoeibare inzet, zijn bescheidenheid en zijn geweldige gevoel voor de momenten van stilte, vaak waren we verzonken in gedachten waar we in ons normale jachtige leven niet aan toe komen. We hebben wel nagelaten hem dat uit te leggen, misschien willen jullie hem dat nog eens teruggeven? Doe hem namens ons vooral de groeten, het was zeer bijzonder om een week met hem op te trekken.

Locaties tijdens de safari waren in 1 woord top, zowel het verblijf bij Joris als Olakira camp! Hoewel jullie ons hadden gewaarschuwd voor het niveau verschil, hebben we van beide unieke plekken zo enorm genoten! We zullen er nog vaak aan terug denken!

En dan Zanzibar! Mogen we morgen teug? Wat een paradijs op aarde! We zijn daar zo bijgekomen, hebben veel genoten van strand, temperatuur, service en rust. Heerlijk gegeten, zijn enorm verwend en als klap op de vuurpijl mocht Hans naast de piloot plaatsnemen op de terugvlucht. Kortom, een plek waar we zeker nog een keer terugkomen!

Marjolijn en Marloes, nogmaals dank voor de perfecte organisatie en jullie suggesties. Marloes, leuk je te hebben ontmoet!

Hartelijke groeten,

Mieke en Hans