Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Green Camp bijzondere ervaring

Beste Marloes en Marjolijn,

Inmiddels weer 2 dagen aan het werk. Gelukkig relativeer je de files als je net een reis naar Tanzania achter de rug hebt. Jullie hebben goed werk geleverd. Alles accommodaties enz enz. was goed tot zeer goed verzorgd.
Green Camp is een bijzondere ervaring waar wij dan ook met erg veel plezier op terug kunnen kijken. De bediening in de Green Camps zijn zeer goed te noemen. Humor en gastvrijheid staat bovenaan bij de mensen. Als je zelf dan ook nog een schepje humor er bovenop doet.....dan kan het eigenlijk niet stuk gaan.
We hebben een mooie, leuke, en goede vakantie gehad. Zonder enig twijfel.
Wel zie ik het verschil met 5 jaar geleden en nu in Tanzania. Wat mij vooral op is gevallen zijn de buitenlandse inmengen. Deze zijn breed gevarieerd aanwezig. Tientallen kilometers wegen die 100% gesubsidieerd worden door Japan, daar zet ik mijn vragentekens bij. Er ontbreekt ook aan middenkader in Tanzania.
Er is arm of er is rijk, erg rijk. Tanzania verandert.
Masai in traditionele kleding met speer op een super moderne motor blijft ook een vreemde gewaarwording. Gelukkig blijven de dieren.....dieren. Nog steeds kun je genieten van de prachtige natuur en de dieren die dit landschap bewonen.

De laatste dag rond Mount Meru was schitterend. Na al de schoonheid v/d dieren gezien te hebben is het park rond Arusha een mooie afsluiter en beleef je Tanzania weer op een andere manier.
Wij, Ton en Robert willen jullie erg bedanken voor alles en zijn zeker bereid om een referentie stukje te schrijven voor jullie site.
Tot slot.......Vincent, onze driver.....een goede man, humor, netjes, en heeft volgens ons ook genoten van ........die 2 vreemde toeristen uit Nederland.
Groetjes,
Robert