Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Ruimte, rust en schoonheid in Tanzania

Diana, Arnoud en Linde samen met Vincent Matari

Beste Marloes en Marjolijn,

Veel dank van ons drietjes voor het organiseren van deze fantastische vakantie. Wat hebben we genoten! Onvergetelijk. Het is maar moeilijk wennen terug in Nederland; we zouden zo weer terug willen gaan!
En wat fijn dat jullie Vincent Matari als onze gids hadden voorgesteld. Wat is dat een plezierige, aardige, terechte en ervaren man, die alles weet van de dieren, het landschap en zijn land. We hebben zijn gezelschap erg op prijs gesteld en een heel leuk contact met hem opgebouwd. Die man is goud waard.
De tented camps vonden we zo ontzettend mooi en leuk dat we - ook al zijn we helemaal geen kampeerders - nooit meer anders zouden willen in Tanzania. Heerlijk en authentiek eten ook in de tented camps; smaakte alles in Nederland maar zo. We zijn ook dolblij dat we naar Noord Serengeti zijn gegaan, weg van de andere jeeps en toeristen. Ruimte, rust en schoonheid.
Zanzibar was een fijne afsluiting, mooi hotel met fraai zwembad, aan de kust, waar we het ook fijn hebben gehad, maar af en toe verlangden we wel terug naar de Serengeti...
En dank voor de perfecte organisatie. Overal waar we kwamen, was alles door of via jullie tot in de puntjes geregeld. Toen we een uur eerder dan verwacht op Zanzibar arriveerden, stond daar - terwijl we dat helemaal niet verwachtten - toch al het busje voor onze transfer naar ons hotel op ons te wachten.

Hartelijke groet,
Diana, Arnoud en Linde