Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Tanzania avontuur

Dag Marloes,

Gisteren zijn Folkert en ik thuisgekomen van ons Tanzania-avontuur.
We hebben het heerlijk gehad, goed geregeld, waardoor we hebben genoten van alles wat zich aandiende….
Sommige dingen, zoals bv onze Kilimanjarotocht lijken alweer lang geleden. Gelukkig hebben we foto- en filmmateriaal! En het was echt een fantastische beleving. Goed georganiseerd door Joseph en de andere gidsen, kok en dragers. Pole, pole is inmiddels een standaarduitdrukking geworden. We hadden een gemêleerde groep, iedereen heeft de top gehaald en dat hebben we na afloop en in Arusha met  z’n allen goed gevierd.
Ilborulodge was een heerlijk verblijf en door Ad kreeg het voor ons nog iets extra’s
Met onze gids Peter hebben we, vinden we geboft, scherpe ogen en ook niet onbelangrijk een goed gevoel voor humor. We hebben het echt gezellig gehad en ons veilig bij hem gevoeld.
De overnachtingen waren super, waarbij de green camps eruit sprongen. Wat is dat bijzonder, met een klein groepje midden in de natuur, al die geluiden, geuren. Op de laatste middag een kudde olifanten op ongeveer 10 meter afstand zien passeren (onder begeleiding van Sean, ook weer zo’n leuke en professionele gids).
En Zanzibar was een heerlijk toetje. We waren erg tevreden met onze suite, heerlijk om ‘s morgens de deuren open te zetten en de zee te zien. Heerlijk zo’n groot bed en niet te vergeten de buitendouches.
Op de dag van vertrek konden we ons (erg aardig) nog even douchen in een ander appartement zodat we goed vergelijkingsmateriaal hebben.

Heel veel dank voor jullie goede zorgen!!!

Hartelijke groet ook van Folkert, José

Hierbij een filmpje van de Kilimanjaro beklimming: http://www.youtube.com/watch?v=DMs5_fKtHAI