Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Tanzania was erg relaxed

Ha Marloes,

We hebben een grandioze reis gehad. Tanzania was erg relaxed, met heerlijk vers eten en mooie stille natuur.
James is een schatje. Hij heeft heel erg zijn best gedaan het ons naar de zin te maken. (We hoorden dat hij vlg jaar met andere crew naar Nederland komt? Wij suggereerden dat hij zijn zoon prima mee kon nemen. Kan hij bij onze jongens logeren).
Heel leuke en verrassende locaties met zeer aardige mensen. En veel geluk met dieren spotten. Ook op Zanzibar. Hoewel de wind ongunstig stond en we eigenlijk naar de Zuidkant van het eiland zouden moeten reizen om misschien dolfijnen te zien, hebben wij tijdens onze snorkeltocht naar Mnemba Atoll dolfijnen gespot en er mee gezwommen. Dus ook dat was top!
De connecties gingen eigenlijk overal goed. Alleen de laatste dag hebben we al eerder rond de middag in Stone Town afgesproken en daarna, op het vliegveld kregen we vertraging…
Zodoende waren we een uur later in Dar es Salaam en was de autorit aldaar precies tijdens de spits. Zodoende maar heel kort tijd gehad om te eten. Ruim een uur.
Achteraf bezien was na al dat heerlijke eten (nog een heerlijke spaghette bolognese bij het Africa House in Stone Town) de friteboer op de airport prima geweest.
Marloes, dit was zo in het kort onze reactie… Na thuiskomst eerst maar eens even in het gareel en alle neuzen weer de goede kant op… Het duurde dus even voordat wij reageerden.
Heel hartelijk bedankt voor alle service en tips. Het behoorde voor ons tot 1 van de topvakanties. En wij hebben redelijk veel gezien en meegemaakt.

Als er nog wat is dan horen wij het graag.

Groeten, Familie Barendse, Rotterdam