Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Tented lodge in Tanzania het leukst

Hallo Marloes,

Afgelopen zaterdag zijn we na een lange reis weer thuis gekomen. 
Wij hebben het super naar ons zin gehad en willen daarom ook onze complimenten uitspreken naar jullie!

Het was erg fijn dat er altijd iemand voor je klaar staat tijdens de reis, zoals dat je word opgevangen op de vliegvelden, in de lodges etc.
Verder waren alle accomodaties super in orde, maar wij vonden de tented lodges toch wel het leukste om in te verblijven. 
Erg leuk was het om in Rhotia Valley weer even Nederlands te spreken met andere mensen. Ook is het kamperen heel goed bevallen. Alles stond al klaar toen we aankwamen in het noorden van de Serengeti. De 6 uur durende reis vergt wel veel van je, maar als je dan ‘s avonds lekker bij het kampvuur zit met het geluid van de nijlpaarden, hyena’s en leeuwen dan is het dat echt wel waard.

We hebben het geluk gehad de Big Five te hebben gezien en natuurlijk nog veel meer dieren. De oversteek van de gnoes hebben we ook nog mogen meemaken, dit was echt wel 1 van de hoogepunten! Ook vonden we het heel erg gaaf dat we parende leeuwen hebben gezien. Alle parken zijn net weer even anders, wat weer erg indrukwekkend is.
Verder hebben we een supertijd gehad met Gabbi en Richard, twee verschillende mensen. Maar dit maakte onze safari erg leuk.
Jean hebben we ook nog even ontmoet in het begin van onze reis, hij legde hierbij uit met een kaart welke reis we gingen maken.
Hiervoor dus ook onze complimenten voor Wayo, ze doen er alles aan om het naar je zin te maken, en zoals ze zo vaak zeggen; Hakuna Matata. ;)

Op Zanzibar was het lekker even bijkomen van de safari, al stonden we de 1e dag wel alweer om half 7 naast ons bed. Dat safariritme zat er toch nog een beetje in. Mnarani is een mooie, rustige locatie met vriendelijk personeel. Wij vonden het erg fijn dat we er even op internet konden, om het thuisfront een update te sturen. En 5 dagen was precies goed om daarna uitgerust naar huis te gaan.

We hebben ook nog een aantal foto’s bijvoegd van de safari en van zanzibar.

Groeten, Melanie en Jimi