Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Top van de Kilimanjaro

Beste Marloes, Marjolijn,

De reis met Wouterus is voor ons een enorm succes geweest. De organisatie was perfect, de omstandigheden schitterend en op alle momenten in ons voordeel . We hebben glansrijk de top van de Kilimanjaro gehaald en genoten onderweg van het prachtige natuurschoon. De safaritochten zijn met Wayo vertegenwoordiger Vincent ook zonder enig probleem verlopen. We hebben heel veel vogels, dieren en planten gezien. Zijn sublieme ogen en kennis van de diverse soorten waren verbazingwekkend. Met vriendelijke Tanzanianen hebben we gesproken en gediscussieerd over hun toekomst en wereldbeeld. Het was in alle opzichten een levendige en gevarieerde reis.
De grootste onrust werd gebracht door de doorreis van Wouterus met Precision air, die steeds andere vertrektijden aanhield. Uiteindelijk is hij op dinsdagmiddag naar Dar es Salaam doorgereisd. We weten in middels na zijn terugkeer dat ook dit deel van zijn complexe reis zonder problemen is verlopen.
We danken jullie heel hartelijk voor jullie inzet en bereidheid mee te denken in onze wensen. We hebben erop vertrouwd dat het goed zou gaan, en we hebben gemerkt dat jullie dat vertrouwen meer dan waard waren.
Mogelijk tot een volgende keer,

Met vriendelijke groet,
Paul Stelder