Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Vooral greencamp Lake Manyara heeft diepe indruk bij ons achtergelaten.


Hallo Marloes en Marjolijn,

 Wat hebben wij het fantastisch gehad in Tanzania. Alles was perfect geregeld tot aan de allerlaatste lunch (voor in het vliegtuig) aan toe. 

We hebben genoten van het gezelschap en de kennis van George. Wat een geweldige persoonlijkheid en wat een fijne gids. De safari was helemaal top en ging onze verwachting te boven. We hebben zoveel dieren gezien en ook bijzondere momenten meegemaakt. Badende olifanten in een moeras, een leeuwin met 4 jongen net klaar met eten van een zebra, stoeiende nijlpaarden, stoeiende olifanten en ga zo maar door. Echt alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldige safari. De greencamps zijn ook een bijzondere ervaring. Vooral greencamp Lake Manyara heeft diepe indruk bij ons achtergelaten. Lunch in het water aan de voet van de rotsen. Klimmen met Maleachi over de rotsen naar boven. De dieren die 's avonds kwamen drinken. Greencamp is een uitstekende manier om een onvergetelijke safari te beleven. Ook de andere accommodaties waren zo leuk. Rothia Valley Tented Lodge is ook een pareltje. De eigenaren zijn bijzondere mensen en doen goed werk. Grote bewondering voor hen. 

Eigenlijk kan ik elke accommodatie roemen. Het waren stuk voor stuk super locaties, vriendelijk personeel en bijzondere ervaringen. Na 10 dagen safaribeleving gingen we op weg naar Zanzibar. Che Che Vule is precies zoals staat omschreven. Een paradijsje op Zanzibar. Het eten, het personeel en de locatie waren een genot voor het einde van deze vakantie. Zanzibar op zich viel ons een beetje tegen. Stone Town hadden wij ons idyllisch voorgesteld maar wij vonden het erg verwaarloosd. Alle glorie die het misschien ooit gehad heeft is wel vergaan.

Zo kan ik nog zoveel momenten en gedachten met jullie delen maar dan zou mijn email wel erg lang worden.

Groet

 Hanneke Engelschman

 (en Rob, Damaris en Benjamin)