Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Wandelsafari Serengeti

Beste Marjolijn en Marloes,

We hebben genoten van een prachtige goed georganiseerde en verzorgde reis. De wandelsafari onder leiding van Joseph vanuit het Green Camp in Serengeti was een hele leuke ervaring, dichter bij de natuur kun je niet zijn. Ook de safari’s met Prim in het zuidelijke gedeelte waren adembenemend met de migratie van de wildebeest, groepen leeuwen, cheetah’s, nou ja, eigenlijk te veel om op te noemen. Soms een beetje warm met die zon op je hoofd in de jeep met open dak, maar dat mocht de pret niet drukken. En dan Kigelia in Ruaha Nationaal Park, prachtige natuur met o.a. grote kuddes olifanten, leeuwen en zelfs een luipaard (hadden we tot dusver nog nooit gezien). Heerlijk om zo in een tent in de bush te overnachten, waarbij de wildebeest, zebra’s, olifanten e.d. ’s nachts om je tent wandelen … En het was overal erg rustig qua gasten, dus we kregen alle aandacht van de gidsen en de bediening ;-)

En dan heerlijk nagenieten aan het strand bij Ras Kutani. Mooi rustig gelegen met prachtig strand, een heerlijke plek. 

Misschien nog een tip: tijdens vorige safari’s kregen we vaak het ontbijt en de borrel tijdens de safari waarbij het uitgestald werd op een tafeltje midden in de natuur, vonden wij altijd wel leuk en is misschien een idee om dat als suggestie bij de accommodaties neer te leggen. 

De gidsen, accommodaties en verzorging waren overal uitstekend en geheel naar onze wens. Dank voor de prima organisatie van deze onvergetelijke reis.


Met vriendelijke groet,
Peter en Gera