Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Safari Tanzania

Tanzania, gelegen in het oosten van Afrika, is het ultieme safari land. Een groot deel van het land bestaat uit Nationale Parken en reservaten met grote groepen dieren en een veelzijdigheid aan natuur en landschap – de perfecte setting voor een onvergetelijke safari reis.

Explore Tanzania biedt de perfecte combinatie van een traditionele safari en een actieve safari zodat je Tanzania nog intenser beleeft. Korte en rustige wandelingen, meerdaagse wandelsafari’s, een privé safari per jeep, mountainbiken of een kanosafari. Alle reizen wordt op maat samenstelt.

Bij de safari reizen houden we altijd rekening met jouw persoonlijke wensen, het seizoen en de locaties van de dieren, zodat er grote kans is op het zien van de Big Five.

Privé safari Tanzania

Voor jouw privé safari in Tanzania heb je de keus uit mooie lodges of speciale, authentieke tenten. Ook kun je verblijven in onze exclusieve, unieke Green Camps, door de Lonely Planet reisgids verkozen tot ‘beste prijs/ kwaliteitskamp in Serengeti National Park’. Het Green Camp wordt omschreven als ‘de beste manier voor een echte bushervaring in de Serengeti’.

Voor een safari in de Serengeti is ons Green Camp een unieke ervaring. Serengeti Nationaal Park is wereldberoemd om de massale migratie die gedurende het hele jaar door het park trekt. Ons Green Camp verplaatst met die migratie mee.

Tanzania is onder te verdelen in de volgende safari gebieden: het noorden van Tanzania dat bekend staat om de beroemde Nationale Parken en mogelijkheid voor een actieve en afwisselende safari. Zuid-Tanzania dat bekend staat om zijn ongereptheid en weinig toerisme. En het westen van Tanzania bekend om de chimpansees en de enorme hoeveelheden dieren.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email