Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Twiga Lodge

Sfeervolle slaapkamer Slaapkamer bij Twiga Lodge Badkamer bij Twiga Lodge Comfortabele zithoek bij Twiga Lodge Twiga Lodge Uitzicht op Meru bij Twiga Lodge Lunch samen met Odilia van ons kantoor

Arusha NP/Twiga Lodge

Huiselijk en rustig

Twiga Lodge is een huiselijke lodge, net buiten Arusha Nationaal Park. Twiga betekent giraf in Swahili.
Zodra je de hekken van Twiga Lodge bent gepasseerd, ervaar je de rust van deze locatie. De Engelse eigenaren Paul en Erika zijn enkele jaren geleden verliefd geworden op Tanzania en hebben toen Twiga Lodge opgezet. De lodge ademt hun passie voor de lodge en het land uit. De lodge is gebouwd in een prachtige tuin met grote fruitbomen, die veel apen en vogels aantrekken.

In het restaurant worden heerlijke zelfgemaakte verse gerechten geserveerd. In de vele knusse zitplekjes in het huis kun je heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op Mount Meru.

Geschikt voor kinderen

De lodge bestaat uit 4 slaapkamers in het hoofdgebouw. Alle kamers zijn zeer comfortabel en romantisch ingericht. Boven bevinden zich twee kamers die zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Dit zijn splitlevel kamers met twee slaapgedeelten en een badkamer.

Prijsindicatie

€ 170 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email