Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Jeep safari Arusha Nationaal Park

Jeep safari Arusha Nationaal Park Jeep safari Arusha Nationaal Park Jeep safari Arusha Nationaal Park Jeep safari Arusha Nationaal Park Jeep safari Arusha Nationaal Park Jeep safari Arusha Nationaal Park

Arusha NP/Jeep safari Arusha Nationaal Park

Een jeep safari in het Arusha Nationaal Park is mooi als begin van jouw safari rondreis in het noorden van Tanzania. Je reist tijdens jouw safari in een privé jeep samen met een professionele safari gids. Gedurende alle safaridagen beschik je over dezelfde auto en gids. 

Beste seizoen voor safari’s

Arusha Nationaal Park is het hele jaar goed te bezoeken. Het park ligt aan de voet van de berg Meru met een prachtig regenwoud. Daarnaast kent het park vele meertjes en prachtige natuur. 

Safari met privé gids

Tijdens uw safari in Arusha Nationaal Park bepaalt u in overleg met uw gids het dagprogramma. U kunt ’s ochtends vroeg aan uw safari beginnen en tot zonsondergang in het park op safari gaan.

Veelvoorkomende dieren in Arusha Nationaal Park

De hoogtepunten qua dieren in Arusha Nationaal park zijn de zwart-witte Colobus apen,  de Mitis aap, duikerbok en suni.
Daarnaast er is in Arusha Nationaal Park grote kans op het zien van o.a. bavianen, zebra’s, wrattenzwijn, nijlpaard, giraf, buffel, bosbok en waterbokken. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email