Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen
Machweo Uitzicht op het restaurant en zwembad bij Machweo Uitzicht op Meru bij Machweo Het restaurant bij Machweo Het restaurant bij Machweo Uitzicht vanuit het restaurant De honeymoon suite bij Machweo Luxe suites bij Machweo Luxe suites bij Machweo Badkamer in de honeymoon suite bij Machweo Zitje in de suite bij Machweo Wellness bij Machweo Diner bij Machweo Hoogstaande keuken bij Machweo Cocktails bij de bar van Machweo

Arusha/Machweo

Luxe en chique

Machweo is een kleinschalig, luxe accommodatie, net buiten Arusha.
De luxe accommodatie ligt op een prachtige locatie met uitzicht op de omgeving en Mount Meru.
De 3 honeymoon suites en 6 suites zijn zeer ruim, luxe en stijlvol ingericht met airconditioning, inloop douche (de honeymoon suites hebben een groot bad), flat screen TV, minibar en prachtig uitzicht.

Wellness retreat & fine dining

Machweo heeft een zwembad en wellness met een sauna, stoombad en massage. Daarnaast is er een prachtig restaurant met mooi terras.
Het restaurant staat bekend als de beste in deze omgeving. De Belgische eigenaren zijn bijzonder gastvrij en zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Prijsindicatie

€ 114 tot € 153 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email