Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Ngare Sero Mountain Lodge

Mooie omgeving Ngare Sero Mountain Lodge Het team bij Ngare Sero Mountain Lodge De veranda bij Ngare Sero Mountain Lodge Standaard kamer bij Ngare Sero Mountain Lodge Suite bij Ngare Sero Mountain Lodge Restaurant bij Ngare Sero Mountain Lodge

Arusha/Ngare Sero Mountain Lodge

Koloniale boerderij

Ngare Sero Mountain Lodge ligt op de helling van de Mount Meru, aan de rand van het Arusha National Park.  Deze prachtige oude boerderij ligt in een bijzonder mooie beboste omgeving . Als u aankomt, loopt u via een brug over een meer en een aantal trappen naar de boerderij. De boerderij is in koloniale stijl gebouwd met een grote veranda. De manager Timothy zal u zeker een onvergetelijke tijd bezorgen.

Yoga

Te midden van de prachtige tuinen, met uitzicht op Mount Meru, ligt het zwembad. In dit prachtige gebied worden ook yoga workshops gegeven.
In het hoofdgebouw bevinden zich de eetzaal, een woonkamer, een balkon en de veranda.

De lodge heeft 10 kamers. De lodge heeft 8 tweepersoonskamers in aparte huisjes op het erf. Ieder huisje is ongeveer 40 vierkante meter groot en heeft een tweepersoonsbed. Alle kamers ademen een eigen sfeer uit. In het hoofdgebouw bevinden zich twee suites, die een balkon hebben met uitzicht op de Kilimanjaro.

Prijsindicatie

€ 123 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email