Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Maramboi Tented Camp

Maramboi Tented Camp Het hoofdgebouw met bar en restaurant bij Maramboi Tented Camp Tenten met uitzicht op de Rift Valley bij Maramboi Tented Camp Comfortabele plekjes bij Maramboi Tented Camp Deck bij Maramboi Tented Camp Zwembad bij Maramboi Tented Camp Tent bij maanlicht bij Maramboi Tented Camp Kampvuur bij Maramboi Tented Camp

Lake Manyara NP/Maramboi Tented Camp

Comfortabel tentenkamp

Maramboi Tented Camp is een comfortabel tentenkamp tussen Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park in. Het kamp ligt in een open grasvlakte met palmbomen en prachtige vergezichten naar Lake Manyara Nationaal Park en de Rift Valley (Grote Slenk). Je kunt er de zebra’s, wildebeesten en flamingo’s zien.

Vanuit dit kamp kun je op safari naar Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park. Daarnaast kun je vanaf de lodge, onder begeleiding van een gids, wandelen naar het Manyara Meer.

Het hoofdgebouw bestaat uit een restaurant en lounge met een grote houten veranda. Je kunt hier na een lange safaridag heerlijk genieten van een drankje. Dat kan natuurlijk ook bij het zwembad. ‘s Avonds is het gezellig bij het kampvuur.

Sfeervol

De 30 sfeervolle tenten zijn zeer ruim. Alle tenten hebben een eigen badkamer en een comfortabel bed. Vanaf jouw privé-veranda heb je prachtig uitzicht.

Prijsindicatie

€ 135 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email