Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Green Camp Kogatende

Serengeti NP/Green Camp Kogatende

Privé safari noord Serengeti

Het Green Camp van Explore Tanzania is een unieke accommodatie in het Serengeti Nationaal Park. Ons Green Camp is verplaatsbaar zodat je tijdens jouw safari getuige kunt zijn van de spectaculaire migratie van miljoenen wildebeesten waar de Serengeti wereldberoemd om is. Hierin zijn wij uniek!
Green Camp Kogatende ligt in het noorden van Serengeti Nationaal Park. Het Green Camp staat hier tussen juli en oktober.  

In het Green Camp beschik je over een stijlvolle tent van 4,5 meter doorsnee.
Jouw tent is voorzien van een comfortabel bed met een goed matras, kussen en dekbed, alles bij aankomst geheel opgemaakt. In de tent is veel ruimte en vanuit de vele raampjes kun je genieten van het uitzicht rondom. Voor jouw tent staan twee comfortabele stoelen. Achter in jouw tent bevindt zich jouw safari-stijl badkamer met warme douche, wasbak en toilet. De badkamer is afgesloten. Aan de bovenkant open waardoor je van de sterrenhemel kunt genieten.

Het Green Camp is van alle nodige gemakken voorzien. De chef serveert de meest heerlijke maaltijden vanuit de mess-tent waar zich ook de bar bevindt waar je water, frisdrank, bier of wijn kunt pakken. ’s Avonds kun je bij het kampvuur genieten van de vele geluiden van vogels en andere dieren. Deel jouw verhalen en geniet van een drankje voordat het diner wordt geserveerd.

Voorbeeldreis

De migratie in Serengeti volgen in een luxe privé Green Camp? Bekijk hier een voorbeeldreis. Deze dient ter inspiratie en is volledig naar wens aan te passen.

Prijsindicatie

Van € 200 tot € 325 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email