Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Green Camp Naabi

Serengeti NP/Green Camp Naabi

Privé kamp van Explore Tanzania

Het Green Camp van Explore Tanzania is een unieke accommodatie in het Serengeti Nationaal Park. Het Green Camp verplaatsen wij met regelmaat zodat je zo dicht mogelijk bij de grote groepen dieren bent. Hierin zijn wij uniek!
Naabi ligt in het zuiden van de Serengeti en is een prachtige locatie voor jouw safari tussen december en maart.

Je verblijft geheel verzorgd midden in de natuur in jouw eigen privé Green Camp daar waar de migratie en grote groepen dieren zich ook bevinden.  
In het privé Green Camp beschikt je over een stijlvolle tent van 4,5 meter doorsnee.

Jouw tent is voorzien van een comfortabel bed en alles is bij aankomst geheel opgemaakt. In de tent is voldoende ruimte en vanuit de vele raampjes kan je genieten van het uitzicht rondom. Achter in de tent bevindt zich een safari-stijl badkamer met warme douche, wasbak en toilet. De badkamer is afgesloten. Aan de bovenkant open waardoor je van de sterrenhemel kunt genieten.

Het Green Camp is van alle nodige gemakken voorzien. De chef serveert verse maaltijden vanuit de mess-tent waar zich ook de bar bevindt waar je water, frisdrank, bier of wijn kunt pakken. ’s Avonds genieten bij het kampvuur van de vele geluiden van vogels en andere dieren. Deel verhalen en geniet van een drankje voordat het diner wordt geserveerd.

Voorbeeldreis

De migratie in Serengeti volgen in een luxe privé Green Camp? Bekijk hier een voorbeeldreis. Deze dient ter inspiratie en is volledig naar wens aan te passen.

Prijsindicatie

Van € 200 tot € 325 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email