Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Grumeti River Camp

Ontbijten aan de rivier bij Grumeti River Camp Tent constructie in uw luxe kamer bij Grumeti River Camp Lounge bij Grumeti River Camp Het zwembad bij Grumeti River Camp Drankjes bij zonsondergang bij Grumeti River Camp

Serengeti NP/Grumeti River Camp

Intieme luxe

Grumeti River Camp is een zeer intiem en exclusief tented camp. Het kamp ligt aan een zijtak van de befaamde Grumeti rivier. In deze ongerepte en afgelegen vallei in het westen van de Serengeti, 50 kilometer ten oosten van het Victoria meer, kun je genieten van bijzondere luxe.

In dit gebied vind je vooral in de maanden mei en juni veel wild. En wat dacht je van een zonsondegang met drankje, boven op de heuvel bij het kamp?

De gezamenlijke ruimtes en het zwembad kijken uit op de Grumeti rivier. Grumeti River Camp heeft ook een eigen souvenirwinkeltje.
Je overnacht in een van de 10 grote kleurrijke tenten met Afrikaans rieten dak. Iedere tent staat op een verhoogd platform en heeft een eigen badkamer met toilet en een buitendouche.

Prijsindicatie

€ 779 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email