Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Klein´s Camp

Klein's Camp Ruime kamer bij Klein's Camp Badkamer bij Klein's Camp Drankjes bij avond en prachtig uitzicht bij Klein's Camp Lounge met prachtig uitzicht bij Klein's Camp Het restaurant bij Klein's Camp Diner onder de sterren bij Klein's Camp Het zwembad bij Klein's Camp

Serengeti NP/Klein´s Camp

Ultieme luxe

Klein’s Camp is één van de meest luxe accommodaties in Tanzania. Het kamp ligt bovenop een heuvel met prachtig uitzicht over de bossen en uitgestrekte vlaktes. De lodge ligt net buiten de Serengeti in een privé concessie. Omdat de lodge buiten het park ligt, kun je er genieten van een diner onder de sterren en wandel- en nachtsafari’s.

Klein’s Camp bestaat uit een hoofdgebouw en 10 luxe huisjes boven op de Kuka heuvels. De prachtige lounge en bar zijn comfortabel en bieden een geweldig uitzicht. Klein’s Camp heeft ook een zwembad.

Koloniale stijl

De huisjes zijn in koloniale stijl ingericht en gebouwd van lokale stenen en riet. De ruime badkamer, met luxe douches en zeer grote douchekoppen, en de comfortabele bedden maken deze accommodatie tot de ultieme locatie om even bij te komen van alle indrukken. Vanaf jouw veranda heb je uitzicht op de vele wilde dieren - je zou zelfs olifanten in de vallei kunnen zien lopen.

Prijsindicatie

€ 998 pppn (volpension inclusief safari's)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email