Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Lake Masek Tented Camp

Lake Masek Tented Camp Ruime tenten bij Lake Masek Tented Camp Ruime tent bij Lake Masek Tented Camp Luxe tent bij Lake Masek Tented Camp Veranda met uitzicht bij Lake Masek Tented Camp Uitzicht vanuit uw tent bij Lake Masek Tented Camp Grote badkamer bij Lake Masek Tented Camp Het restaurant met uitzicht op het meer bij Lake Masek Tented Camp Lake Masek Tented Camp Diner bij Lake Masek Tented Camp Wandelsafari bij Lake Masek Tented Camp

Serengeti NP/Lake Masek Tented Camp

Kamperen bij Serengeti

Lake Masek Tented Camp ligt in het zuidoosten van de Serengeti aan Lake Masek, vlakbij het Ndutu meer.  Het kamp is omgeven door acaciabomen en de korte graslanden van de zuidelijke Serengeti.

Naast gamedrives in dit prachtige deel van de Serengeti, kun je vanuit het kamp ook archeologische sites bezoeken. Je kunt ook een wandeling naar het meer maken, onder begeleiding van een bewapende parkwachter.

Buitendouche

Het hoofdgebouw bestaat uit een restaurant, lounge en veranda met geweldig uitzicht over Lake Masek. In de massage-cabin bij het meer kun je zich heerlijk laten masseren.
De 36 ruime en permanente tenten zijn van alle gemakken voorzien. Iedere tent heeft een veranda, een ruime slaapkamer en een en-suite badkamer met bad en buitendouche.

Prijsindicatie

€ 350 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email