Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Namiri Plains Camp

Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti Namiri Plains Camp Serengeti

Serengeti NP/Namiri Plains Camp

Luxe kamp oost Serengeti

De Namiri vlaktes liggen op een afgelegen, unieke locatie in het oosten van de Serengeti. Dit gebied is voornamelijk “big cat country” en biedt je zeer goede mogelijkheden om o.a. jachtluipaarden te zien.

Namiri Plains Camp is opgezet voor echte safari-liefhebbers die op zoek zijn naar comfort op een afgelegen locatie, diep in de natuur. Dit exclusieve kamp ligt in de schaduw van acaciabomen met fantastisch uitzicht over de omliggende eindeloze vlaktes. Op deze vlaktes kun je getuige zijn van de massale migratie van oktober tot mei.

Traditionele safari tenten

De zes traditionele safari-tenten bieden alle comfort die je nodig hebt: een comfortable bed, een ensuite badkamer met warme “safari-douche”, een ruime veranda en heerlijke maaltijden geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Prijsindicatie

€ 395 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email