Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Olakira Camp

Luxe en sfeervolle tent bij Olakira Camp Zonsondergang bij  Olakira Camp Luxe en sfeervolle tent bij Olakira Camp  Olakira Camp  Olakira Camp

Serengeti NP/Olakira Camp

Luxe kamp

Olakira Camp is een sfeervol semi-permanent tentenkamp in de Serengeti. Dit kamp heeft jaarlijks 2 locaties. Tussen half december en eind maart staat het kamp ten zuiden van Serengeti Nationaal Park in het Ndutu gebied. Wanneer de migratie richting het noorden van Serengeti Nationaal Park trekt, wordt Olakira Camp verplaatst naar het noordoosten van het park.

Olakira is het Maasai woord voor ster. Het kamp bestaat uit 8 luxe tenten met comfortabele bedden en een badkamer met douche en toilet.
Het restaurant is een intieme tent met echt goede gerechten en heerlijke drankjes. Vanuit de loungetent kun je genieten van de natuur, het kampvuur en de geluiden van Afrika.

Familie tenten

Op reis met jouw gezin? Vanaf juni 2015 beschikt Olakira Camp over familie tenten voor maximaal 5 personen. 

Prijsindicatie

€ 465 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email