Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Soroi Serengeti Lodge

Soroi Serengeti Lodge Chalet en mooi uitzicht Soroi Serengeti Lodge Chalet bij Soroi Serengeti Lodge Chalet met prive veranda en ruime badkamer bij Soroi Serengeti Lodge Badkamer en buitendouche in de chalet bij Soroi Serengeti Lodge Suite chalet bij Soroi Serengeti Lodge Uitzicht en kampvuur bij Soroi Serengeti Lodge Zwembad bij Soroi Serengeti Lodge Restaurant en lounge bij Soroi Serengeti Lodge Ontbijt met mooi uitzicht bijSoroi Serengeti Lodge

Serengeti NP/Soroi Serengeti Lodge

Eindeloos uitzicht

Soroi Serengeti Lodge ligt in het midden van de Serengeti, ten westen van het Seronera gebied.
De lodge ligt hoog op een plateau met een eindeloos, schitterend uitzicht over de Musabi vlaktes. Een onvergetelijke locatie!

Onvergetelijke luxe

De prachtige architectuur en details in de inrichting maken Soroi Serengeti tot een prachtige lodge.
De luxe lodge heeft een zithoek, een kleine bibliotheek en een eetgedeelte dat op verschillende niveaus ligt. De maaltijden zijn heerlijk en kunnen onder de sterrenhemel geserveerd worden.

Genieten in het zwembad

Het zwembad ligt op een prachtige plek en biedt een geweldig uitzicht. De lodge heeft ook een uitkijkplatform waar ‘s avonds het kampvuur wordt aangestoken. Hier kun je heerlijk genieten van een drankje terwijl de zon ondergaat.

Je kunt hier verblijven in een van de 20 chalets of in een van de 5 suites. Alle kamertypes zijn gebouwd op houten platforms. De voorkant van jouw kamer is een grote, glazen schuifpui. Dus ook vanuit jouw bed heb je  een fantastisch uitzicht. In jouw kamer heb je een bureau en een en-suite badkamer met een bad en buitendouche. De comfortabele meubels, mooie stoffen en Afrikaanse kleuren maken de sfeer compleet. De suites hebben als extra een ruime lounge met WIFI en satelliet TV en een kleine koelkast.

Prijsindicatie

AANBIEDING 2017:
Juni t/m oktober: € 330 pppn (volpension)
November: € 125 pppn (volpension)
December: € 185 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege valutaschommelingen. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email