Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Wandelsafari in Serengeti

Serengeti NP/Wandelsafari in Serengeti

Wandelsafari in Serengeti Nationaal Park

Wandelen in de Serengeti is uniek en mag maar in daarvoor bestemde gebieden in de Serengeti. Slechts een handjevol organisaties heeft toestemming gekregen om in dit deel te mogen wandelen. Explore Tanzania is hier een van!

De wandelingen in de Serengeti zijn meerdaags, met een minimum van 2 nachten in het Green Camp in de wandelzone. De dagen kun je helemaal naar wens invullen. Het doel is niet het afleggen van zoveel mogelijk kilometers, maar genieten van de omgeving, de natuur en de dieren. Laat je verrassen door de prachtige natuur van Tanzania!

Privé safari

Een wandelsafari is een unieke ervaring. Een absolute aanrader, als onderdeel van jouw privé safari in Serengeti Nationaal Park. Onze partner Jean du Plessis is een pionier in het organiseren van deze safari’s. Hij zoekt voor jou de meest afgelegen en unieke locaties in Tanzania.

Wandelsafari Ngorongoro

In de prachtige Ngorongoro Hooglanden is het mogelijk om (meerdaagse) wandelsafari's te maken. Dit gebeurt onder leiding van een bewapende gids en een Maasai uit de omgeving die je veel kan vertellen over de mooie Maasai cultuur en leefwijze. Er zijn vele mogelijke wandelingen. Van een uur tot een volle dag rondom de Ngorongoro Krater, Olmoti Krater en het Empakaai meer. 

Privé gids

Je wandelt met een bewapende en gediplomeerde wandelgids van Explore Tanzania. Ook gaat er een parkwachter van het nationaal park mee.

voorstel op maat

 Voor meer informatie over verschillende wandelsafari's kun je contact met ons opnemen. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een reis op maat voor jouw samen.

 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email