Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Kirurumu Tarangire Camp

Kirurumu Tarangire Camp Tent van Kirurumu Tarangire Camp Badkamer in tent bij Kirurumu Tarangire Camp Kirurumu Tarangire Camp Ontbijt bij Kirurumu Tarangire Camp Restaurant bij Kirurumu Tarangire Camp diverse drankjes Olifanten bij Kirurumu Tarangire Camp kampvuur Restaurant bij Kirurumu Tarangire Camp Bezoek aan Maasai dorp vanuit Kirurumu Tarangire Camp Olifanten

Tarangire NP/Kirurumu Tarangire Camp

Sfeervol en comfortabel kamperen

Kirurumu Tarangire Camp ligt vlak buiten de grens van het Tarangire Nationaal Park. Het is een sfeervol en comfortabel tentenkamp.

Het kamp heeft 10 permanente tenten. Alle tenten zijn op een betonnen vloer gebouwd en hebben een comfortabel bed en een badkamer met douche en toilet.

Het restaurant is een sfeervolle tent met heerlijke gerechten en drankjes. Vanuit het restaurant en de lounge kunt u genieten van de typische natuur rondom Tarangire. 's Avonds wordt een kampvuur aangemaakt. De sympathieke manager Joseph en de vriendelijke bediening maken het plaatje compleet.

Prijsindicatie

€ 145 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email