Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Oliver's & Little Oliver's Camp

Oliver's Camp Oliver's Camp Luxe en romantische tent bij Oliver's Camp Uw privé veranda bij Oliver's Camp Diner bij Oliver's Camp Buitendouche Oliver's Camp Little Oliver's Camp Lounge met prachtig uitzicht Little Oliver's Camp Little Oliver's Camp Fly-kamperen in Tarangire Nationaal Park Wandelsafari in Tarangire Nationaal Park Wandelsafari in Tarangire Nationaal Park

Tarangire NP/Oliver's & Little Oliver's Camp

Wandelsafari's

Oliver’s Camp ligt op een afgelegen locatie in het zuidwesten van Tarangire National Park, ver weg van de begaanbare routes. Vanuit Oliver’s Camp kun je prachtige wandelsafari's maken in het Nationaal Park begeleidt door een gids van het kamp. 

Oliver's Camp bestaat uit twee delen; Oliver's Camp en Little Oliver's Camp.

Oliver's Camp bestaat uit 10 luxe tenten waarvan 1 familie tent voor 4 personen en een honeymoon suite. Elke tent beschikt over een ruim slaapgedeelte en een badkamer met een buitendouche en een privé veranda. De tenten staan ruim uit elkaar. Door de begroeiing ertussen heb je hier veel privacy.

Litt's Oliver's Camp ligt vlakbij Oliver's Camp en bestaat uit 5 tenten, allen luxe en comfortabel ingericht met een badkamer met douche en toilet. 

Intiem restaurant

Oliver's Camp heeft een intiem restaurant met zeer hoogstaande gerechten en drankjes. Onder hetzelfde dak vind je de comfortabele lounge met boeken en spelletjes. Voorafgaand aan het diner wordt het kampvuur aangestoken en kun je safari-verhalen uitwisselen delen en genieten van de Afrikaanse horizon.

Familie safari

Op reis met jouw gezin? Oliver's Camp beschikt over familie tenten voor maximaal 5 personen. 

Prijsindicatie

€ 455 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email