Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Tarangire Treetops

Boomhut bij Tarangire Treetops Slaapkamer met uitzicht en ruime badkamer bij Tarangire Treetops Het restaurant en de bar bij Tarangire Treetops Ontbijt bij Tarangire Treetops Bar met gezellige zitjes bij Tarangire Treetops Zwembad bij Tarangire Treetops

Tarangire NP/Tarangire Treetops

Luxe safari lodge

Tarangire Treetops is een luxe safari lodge aan de noordoostkant van Tarangire National Park. Tarangire Treetops is een prachtige plek om jouw safari te beginnen. De lodge ligt net buiten het park. Hierdoor kun je verschillende activiteiten in het park ondernemen, zoals wandelsafari’s en nachtsafari’s.

Logeren in boomhutten

Tarangire Treetops is een innovatieve en originele accommodatie. De kamers zijn op houten platforms in de baobabbomen gebouwd. De ruime kamers hebben ieder een open badkamer met stortdouche en toilet, een privé veranda met adembenemend uitzicht en een heerlijk groot bed.

Knus

Ook de bar en lounge zijn gebouwd om een enorme baobabboom. Hier kun je heerlijk van een drankje genieten en de prachtige zonsondergangen van Tarangire bewonderen. ‘s Avonds wordt het vuur aangestoken in een verlaagde, knusse zithoek. Het restaurant serveert heerlijke à la carte gerechten.

Zwembad

‘s Middags kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad met uitzicht op een waterbron. Bij deze waterbron tref je wellicht dieren die ook verfrissing zoeken.

Prijsindicatie

€ 495 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email