Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Makoa Farm

Paardrijsafari vanuit Makoa Farm bij West Kilimanjaro Het uitzicht op Kilimanjaro vanuit Makoa Farm Eenvoudige huisjes op Makoa Farm Het gebied rondom Kilimanjaro verkennen tijdens paardrijsafari Paardrijsafari in West Kilimanjaro Paardrijsafari door dorpen aan de voet van Kilimanjaro Paardrijsafari Tanzania Tijdens een meerdaagse tocht kamperen Lantaarns in kamp tijdens meerdaagse paardrijsafari

West-Kilimanjaro/Makoa Farm

Aan de voet van Kilimanjaro

Makoa Farm is een intieme lodge gelegen op een oude koffieplantage, aan de voet van de berg Kilimanjaro. Uw gastheer- en vrouw hier zijn Elisabeth en Laszlo. Deze ervaren dierenartsen vangen gewonde en weesdieren op. Met veel liefde en aandacht zorgen zij voor de dieren in hun omgeving.

Paardrijden

Vanaf Makoa Farm kunt u de omgeving te voet of te paard verkennen. Vanuit Makoa Farm kunt u te paard dagtripjes maken of meerdaagse cross country tochten en wildernis tochten.

De keuken serveert heerlijke gerechten met groenten en fruit uit eigen tuin. De kamers op de boerderij zijn eenvoudig, maar comfortabel.

Prijsindicatie

€ 288 pppn (volpension incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email