Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Katavi Wildlife Camp

Restaurant en lounge bij Katavi Wildlife Camp Tent bij Katavi Wildlife Camp Interieur van de tent bij Katavi Wildlife Camp Uitzicht vanuit de tent bij Katavi Wildlife Camp Giraffes bij Katavi Wildlife Camp Lounge bij Katavi Wildlife Camp Op safari in Katavi

Katavi NP/Katavi Wildlife Camp

Persoonlijke sfeer

Katavi Wildlife Camp is een kleinschalig kamp met een persoonlijke sfeer.
Het kamp ligt in de schaduw aan de rand van de Katisunga vlakte, waar veel wild komt grazen. Vanuit Katavi Wildlife Camp gaat u, onder begeleiding van zeer deskundige gidsen, op wandelsafari en open jeep safari in het park.

Fantastisch uitzicht

Alle 6 tenten hebben een twee- en eenpersoonsbed en een en suite badkamer met warme douche en toilet. De veranda voor uw tent biedt u een fantastisch uitzicht over de vlakte.

Prijsindicatie

€ 331 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email