Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

De ultieme safari in Katavi en Mahale

Katavi NP/De ultieme safari in Katavi en Mahale

Katavi Nationaal Park

Katavi Nationaal Park is één van de meest bijzondere safari-ervaringen in de wereld! Het park kent de grootste populatie zoogdieren van heel Tanzania.
U verblijft 4 nachten in dit bijzondere park. Uw dagen brengt u door met safari’s. U gaat op zoek naar grote groepen buffels, krokodillen en nijlpaarden.

Dag 1: Aankomst Arusha
Dag 2: Arusha naar Katavi Nationaal Park
Dag 3 t/m 5: Katavi Nationaal Park
Dag 6: Katavi Nationaal Park naar Mahale Mountains Nationaal Park
Dag 7 & 8: Mahale Mountains Nationaal Park
Dag 9: Mahale Mountains Nationaal Park naar Arusha
Dag 10: Arusha naar Amsterdam

Ultieme tentenkampen

U overnacht in een luxe tentenkamp. Kampeert u liever in de buitenlucht, onder de sterren? Het kan allemaal. Vanuit het tentenkamp heeft u wijds uitzicht over de vlaktes en de dieren. 

Mahale Mountains Nationaal Park

Vanuit Katavi vliegt u naar Mahale Mountains Nationaal Park. Uw accommodatie ligt op een afgelegen strand aan het Tanganyika meer, achter de bossen van Mahale Mountains. In dit gebied leeft ‘s werelds grootste groep chimpansees. U kunt dagelijks, met uw gids, het bos ingaan om deze bijzondere dieren te bekijken. Ook kunt u gaan vissen of kajakken op het heldere meer. 

Exotisch

U verblijft in een bijzondere accommodatie aan de oevers van het Tanganyika meer. Daar overnacht u in een exotische, houten banda met een badkamer bereikbaar via een platform. Vanuit uw slaapkamer en veranda heeft u vrij uitzicht over het prachtige heldere meer.

Prijsindicatie

Voorbeeldreis: 10 dagen
Prijsindicatie: normaal  € 7900 per persoon nu voor  € 6555

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email