Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Stanley's Kopje

Tent bij Stanley's Kopje Zicht op Stanley's Kopje Olifanten bij Stanley's Kopje Tent bij Stanley's Kopje Uitzicht vanaf tent bij Stanley's Kopje Lounge bij Stanley's Kopje Zwembad bij Stanley's Kopje

Mikumi NP/Stanley's Kopje

Prachtige safari’s

Stanley’s Kopje (voorheen Foxes Safari Camp) ligt op een rotsformatie in de Mkata vlakte in Mikumi Nationaal Park. Vanuit dit kamp kunt u prachtige safari’s maken in Mikumi Nationaal Park en dagtrips maken naar Udzungwa Mountain National Park.

Sinds kort is er boven op de heuvel een zwembad met prachtig uitzicht. Ook het restaurant en de bar bieden een prachtig panoramisch uitzicht over de vlakte.
 
Stanley’s Kopje heeft 8 tweepersoonstenten. De tenten zijn zeer ruim opgezet; elke tent heeft een badkamer met douche en toilet en een veranda.

Prijsindicatie

€ 205 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email