Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Jongomero

Luxe tent met uitzicht op rivierbedding bij Jongomero Ruime en luxe tent bij Jongomero Uw tent bij Jongomero Heerlijk ontbijt bij Jongomero Het zwembad bij Jongomero Wandelsafari onder professionele begeleiding van Molly bij Jongomero Luxe tent bij Jongomero De bar en lounge bij Jongomero Diner op de rivierbedding bij Jongomero Het ontbijt tijdens Flycamping vanuit Jongomero

Ruaha NP/Jongomero

Veel privacy

Jongomero is een klassiek luxe tentenkamp in het zuiden van Ruaha Nationaal Park aan de Jongomero rivier. Jongomero is het  enige kamp in dit deel van Ruaha. U komt hier dan ook weinig andere toeristen tegen en heeft hier veel privacy. Wij vinden Jongomero het mooiste luxe tentenkamp in Ruaha Nationaal Park.

Het kamp heeft een sfeervol restaurant en bar die onder een prachtige boom is gebouwd, met bijzonder mooi zicht op de rivierbedding en de achterliggende bush. Vanuit het zwembad heeft u ook bijzonder mooi uitzicht.

Ruime tenten

Jongomero heeft 8 ruime tenten, die op platforms zijn gebouwd onder een rieten dak. Iedere tent is voorzien van elektriciteit, een groot bed, een zeer ruime badkamer met douche, wasbak, kast en kleedruimte. Ook heeft iedere tent een ruime veranda met prachtig uitzicht en veel privacy.

Prijsindicatie

€ 517 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email