Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Ruaha NP/Kichaka

De beste safari gids

Kichaka Expeditions wordt geleid door Andrew 'Moli' Molinaro, een van de beste, leukste gidsen die wij ooit ontmoet hebben. Zijn partner, Noelle Herzog, is operationeel manager van het kamp. Samen zijn zij erg professioneel, inspirerend en zeer vermakelijk!

Geheel verzorgd bush camp

Gedurende jouw verblijf, verblijf je in het 'base camp'. Een geheel verzorgd kamp midden in de natuur. Je kunt alle nachten in dit kamp verblijven. Ben je op zoek naar meer avontuur en wil je het park verder ontdekken? Dan kan dit door een aantal nachten te gaan 'fly-kamperen' (juli t/m oktober). Dit kleiner mobiel kamp wordt aan de oevers van de Great Ruaha rivier opgezet.

De meest unieke wandelsafari

Een belangrijk onderdeel van jouw verblijf hier zijn de wandelsafari’s. Bereid je voor op enkele uren wandelen per dag en hopelijk kom je oog in oog met de dieren, meestal olifanten.

Kichaka is zeer authentiek. Onder leiding van Moli en in deze fantastische omgeving is dit naar onze mening een van de beste wandellocaties in Tanzania. Een must als je van de natuur houdt, in 'the middle of nowhere' met een fantastische gastheer / -vrouw.

Wandelsafari Ruaha National Park

Bekijk hier het programma voor een unieke driedaagse wandelsafari in Ruaha Nationaal Park.
Deze reis kunt u naar wens verlengen of combineren met een andere lodge in het park. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email