Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Kwihala Camp

Luxe tent bij Kwihala Camp Kwihala Camp Kwihala Camp Luxe tent bij Kwihala Camp Kwihala Camp Kwihala Camp Kwihala Camp Kwihala Camp Kwihala Camp

Ruaha NP/Kwihala Camp

Afgelegen en rustig

Kwihala betekent ‘bush’ in WaHehe, het dialect van de omgeving van Ruaha. Het kamp ligt in het afgelegen noorden van Ruaha Nationaal Park, op een prachtige locatie met veel wild. Je kunt hier in alle rust genieten van de prachtige natuur.

De crew van zeer deskundige, enthousiaste gidsen en medewerkers staan garant voor een gastvrij onthaal in dit sfeervolle kamp.

Luxe kamperen

Het kamp bestaat uit 6 luxe, privé tenten. Jouw ruime tent (40 m2) is comfortabel ingericht en voorzien van alle comfort met een heerlijk bed en een badkamer met douche en toilet. De overdekte veranda voor jouw tent zorgt ervoor dat je heerlijk, onbezorgd kunt genieten van de vergezichten.

De ruime, gezamenlijke tent is verdeeld in het restaurant en de lounge, waar je je echt thuis zult voelen.

Nachtsafari

Vanuit Kwihala Camp kun je dagelijks op safari per (open) jeep en te voet. Uniek voor deze accommodatie is dat je ook nachtsafari's kunt maken in het Nationaal Park. 

Prijsindicatie

€ 420 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email