Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Mdonya Old River Camp

Mdonya Old River Camp Comfortabele tent bij Mdonya Old River Camp Comfortabele tent bij Mdonya Old River Camp Badkamer in uw tent bij Mdonya Old River Camp De tenten bij Mdonya Old River Camp Comfortabele lounge voor een heerlijk drankje of goed boek Olifanten vanuit de lounge bekijken bij Mdonya Old River Camp Comfortabele lounge bij Mdonya Old River Camp Lounge bij zonsondergang Picnic lunch tijdens safari met Mdonya Old River Camp Olifanten op bezoek in het kamp Drankjes bij zonsondergang bij Mdonya Old River Camp Op safari in Ruaha Nationaal Park

Ruaha NP/Mdonya Old River Camp

Avontuurlijk

Het permanente tentenkamp Mdonya Old River Camp ligt diep in het westen van het Ruaha Nationaal Park. Het kamp ligt op een paar kilometer afstand van de Mdonya watervallen. Bent u op zoek naar een comfortabele locatie met weinig luxe, maar met volop sfeer en avontuur? Dan is Mdonya Old River Camp dé accommodatie voor u. 

Vanuit het kamp kunt u op safari in Ruaha Nationaal Park. Ook kunt u wandelingen maken onder leiding van een deskundige gids of genieten van een avontuurlijk diner onder de sterren.

Comfortabel kamperen

Het kamp heeft 10 permanente tenten. Iedere tent is comfortabel ingericht met een bed, grote veranda en een badkamer met douche en toilet.
Het restaurant en de lounge zijn gesitueerd in twee grote tenten met uitzicht over een uitgedroogd rivierbed. Vanuit het kamp kunt u ook dieren voorbij zien lopen.

Prijsindicatie

€ 325 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email