Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Ruaha Hilltop Lodge

Ruaha Hilltop Lodge Ruaha Hilltop Lodge Ruaha Hilltop Lodge De kamer bij Ruaha Hilltop Lodge Uw kamer bij Ruaha Hilltop Lodge Het uitzicht vanaf Ruaha Hilltop Lodge De slaapkamer bij Ruaha Hilltop Lodge De badkamer bij Ruaha Hilltop Lodge De veranda bij Ruaha Hilltop Lodge Uitzicht vanaf Ruaha Hilltop Lodge Het diner bij Ruaha Hilltop Lodge Ontbijt met uitzicht vanaf Ruaha Hilltop Lodge

Ruaha NP/Ruaha Hilltop Lodge

Bij ingang Ruaha Nationaal Park

Ruaha Hilltop Lodge ligt vlakbij de ingang van Ruaha Nationaal Park. De lodge is dan ook een ideale accommodatie voor uw jeepsafari  of wandelsafari  in het park. Of om een bezoek te brengen aan traditionele Maasai ‘boma’s’. Ruaha Hilltop Lodge is gebouwd op een heuvel. De lodge staat dan ook garant voor prachtige zonsopgangen en zonsondergangen. 

De lodge bestaat uit comfortabele huisjes met een eigen badkamer. Vanaf uw prive veranda heeft u een prachtig uitzicht.
Vanuit het restaurant en de bar kunt u genieten van een prachtige zonsondergang.
De chefkoks bereiden zowel internationale- als lokale Tanzaniaanse gerechten en gebruiken hierbij verse ingrediënten uit de omgeving.

Prijsindicatie

€ 72 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email