Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Rufiji River Camp

Safari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Kamer Rufiji River Camp Selous Game Reserve Lounge Rufiji River Camp Selous Game Reserve Restaurant Rufiji River Camp Selous Game Reserve Safari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Safari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Bootsafari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Bootsafari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Wandelsafari Rufiji River Camp Selous Game Reserve Het restaurant en de lounge bij Rufiji River Camp Tent bij Rufiji River Camp Riverside tent bij Rufiji River Camp Suite bij Rufiji River Camp Uitzicht vanuit de suite bij Rufiji River Camp

Selous GR/Rufiji River Camp

Aan de Rufiji rivier

Rufiji River Camp ligt op een prachtige locatie aan de Rufiji Rivier. Het kamp is comfortabel, schoon en er heerst een heerlijke ontspannen sfeer. Rufiji River Camp is een prachtig basis voor uw ontdekkingstocht in Selous Wild Reservaat. 

Het kamp heeft 11 ruime standaard tenten, die allemaal uitkijken op de rivier. In de tent heeft u twee bedden, een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tent is gebouwd op een grote houten platform, met een zitje aan de voor- en aan de zijkant. Een standaard tent is ruim genoeg voor vier personen.
Naast de standaard tenten zijn er ook 3 (familie) suites. Een suite bestaat uit twee aangrenzende tenten gebouwd op één houten platform, met een dompelbad ertussen. Zeer geschikt voor twee koppels of gezinnen die graag dichtbij elkaar willen verblijven.  

Safari in Selous

Vanuit Rufiji River Camp kunt u verschillende soorten safari’s gaan doen: safari per jeep, een bootsafari maken op de Rufiji Rivier, wandelsafari’s maken met een ervaren gids of vissen. Ook kunt u een nacht gaan ‘fly kamperen”. U overnacht dan aan Lake Mzizimia, midden in het reservaat, in comfortabele tenten. De tenten hebben twee bedden, toilet in "bushstijl" en douche. Maaltijden worden aan de oever van het meer geserveerd.

Familie lodge

Naar onze mening is Rufiji River Camp zeer geschikt voor gezinnen, vanwege de ruime (vierpersoons)tenten en de aanwezigheid van een zwembad. 

Voor mensen die op zoek zijn naar meer avontuur en een echte "bush" ervaring, raden wij (in deze prijscategorie) Lake Manze Tented Camp aan. 

Prijsindicatie

€ 280 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email