Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Selous Impala Camp

Ruime tent bij Selous Impala Camp Comfortabele tent bij Selous Impala Camp Selous Impala Camp aan de rivier Ontbijt bij Selous Impala Camp Zwembad bij Selous Impala Camp Vriendelijke crew bij Selous Impala Camp Kundige gidsen bij Selous Impala Camp Lunch tijdens Flycamping bij Selous Impala Camp Op safari vanuit Selous Impala Camp Drankjes bij zonsondergang bij Selous Impala Camp Bootsafari bij Selous Impala Camp Diner bij Selous Impala Camp Flycamping vanuit Selous Impala Camp

Selous GR/Selous Impala Camp

Aan de Rufiji rivier

Selous Impala Camp ligt aan de Rufiji rivier in het oosten van het grote Selous Wild Reservaat. Dit ongerept gebied heeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld.

Safari’s

Vanuit het kamp zijn er verschillende mogelijkheden voor een safari. U kunt op jeep safari gaan, maar ook kiezen voor een wandelsafari of een bootsafari’s over de prachtige Rufiji rivier. De safari-gidsen zijn zeer sympathiek en enthousiast en hebben veel kennis.

In de gemeenschappelijke ruimte met een grote veranda vindt u de bar, het restaurant en het zwembad. Vanaf dit punt heeft u prachtig uitzicht over de rivier en zandbanken waar regelmatig dieren te spotten zijn. Nijlpaard ‘Andrea’ is altijd in de buurt: overdag in de rivier voor het kamp en ‘s nachts graast zij in het gras van het kamp.

Comfortabel

Selous Impala Camp heeft 8 zeer comfortabele tenten, die op houten platforms zijn gebouwd. Iedere tent heeft een veranda met uitzicht op de rivier, een comfortabel bed, een kleedruimte en een badkamer met douche en toilet.

Prijsindicatie

€ 445 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email