Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Selous River Camp

Mudhut huisje bij Selous River Camp Mudhut huisje bij Selous River Camp Mudhut huisje bij Selous River Camp Tent bij Selous River Camp Tent bij Selous River Camp Restaurant bij Selous River Camp Uitzicht bij Selous River Camp Zonsondergang bij Selous River Camp Selous River Camp Safari Selous River Camp Safari Selous River Camp

Selous GR/Selous River Camp

Low budget

Het Selous River Camp is een echte ‘bushcamp’; eenvoudig, maar comfortabel en zeer geschikt voor de avontuurlijke low budget reiziger. Vanuit Selous River Camp kunt u jeepsafari’s, bootsafari's en wandelsafari’s maken.

Het kamp ligt aan de rand van het reservaat aan de Rufiji rivier, op vijf minuten vanaf Mtemere Gate. De jonge eigenaren Katy (Groot-Brittannië) en Kenny (Tanzania) hebben dit kamp in 2008 opgezet.

Eenvoudig

U kunt zelf uw maaltijden klaarmaken in de keuken van Selous Rest Camp. Uiteraard kunt u ook voor u laten koken. De chef-kok bereidt eenvoudige, maar goede gerechten. De sfeervolle bar met gezellige banken biedt geweldig uitzicht over de Rufiji rivier.

Selous River Camp bestaat uit vier tenten en zes huisjes, die zijn geïnspireerd op de ronde Maasai hutten. De tenten zijn voorzien van twee bedden met kussens, lakens en dekens. De gezamenlijke (koude) douche en toilet zijn vlakbij. De huisjes zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht met een badkamer met (warme) douche en toilet.

Prijsindicatie

€ 140 pppn (volpension incl. safari's)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie & safari's en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

 

tripadvisor 2016

Selous River Camp heeft dit jaar het TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE verdient.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email