Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Pole Pole Resort

Bungalow bij Pole Pole Resort Veranda bij Pole Pole Resort Het restaurant bij Pole Pole Resort Ontbijt bij Pole Pole Resort Het strand bij Pole Pole Resort Zitje bij Pole Pole Resort Het zwembad bij Pole Pole Resort Pole Pole Resort vanaf zee

Accommodaties/Pole Pole Resort

Aanbieding

BOEK NU voor een strandvakantie en ontvang 5 nachten voor de prijs van 4. Geldig voor een reis t/m juni 2017.
Verblijf je minimaal 4 nachten dan ontvang je vier duiken gratis. 

Ontspannen sfeer

Pole Pole Resort ligt op een prachtige locatie. Het resort biedt vanuit alle hoeken uitzicht op de Indische Oceaan en de vele eilandjes van de archipel.

De sfeer van Pole Pole Resort is bijzonder; warm en ontspannen met punctuele en vriendelijke bediening. Pole Pole staat bekend om haar goede keuken. Met veel vis biedt dit resort het beste aan verschillende traditionele gerechten met een Italiaans tintje.

Elke dag worden er vele activiteiten georganiseerd: boottrips naar de witte zandbanken, snorkelen in de koraaltuinen, bezoeken aan lokale dorpjes en Arabische ruïnes. Jeeps zijn beschikbaar om het noorden van het eiland te ontdekken. U kunt duiken en duiklessen nemen bij een professioneel duikcentrum.
Pole Pole Resort heeft een prachtig zwembad, omringd door een mooie houten vlonder en tuin.

Spectaculair uitzicht op zee

Pole Pole Resort bestaat uit 7 luxe bungalows met grote veranda’s en spectaculair uitzicht op zee. De bungalows hebben een etnisch decor en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Elke bungalow heeft een badkamer met twee wastafels, een douche en een toilet.

Duiken

Ben je een duiker dan ben je op Mafia op de goede plek. Mafia Island's Marine Park wordt beschouwd als een van de beste duiklocaties ter wereld. Er zijn 48 soorten koraal en meer dan 400 soorten vis geteld op de prachtige riffen. Het is een paradijs voor zowel duikers als snorkelaars.

Prijsindicatie

 van € 200 pppn tot € 240 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer.

Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij een verblijf van meerdere nachten.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email