Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Duiken op Pemba en Mafia eiland

Kleurrijk koraal Duiken op Pemba en Mafia eiland Duiken op Pemba en Mafia eiland Comfortabele en sfeervolle accommodatie Mafie en Pemba

Voorbeeldreizen/Duiken op Pemba en Mafia eiland

De mooiste duikplekken

Is duiken jouw grote passie? Dan neemt Explore Tanzania jou graag mee naar Pemba en Mafia, twee fantastische en zeer verschillende duikplekken in de Indische Oceaan. De koraalriffen rondom beide eilanden zijn erg bijzonder door het gevarieerde leven onder water en het geweldige zicht.

Dag 1 Aankomst Pemba
Dag 2 t/m 5 Pemba eiland
Dag 6 t/m 10 Mafia eiland
Dag 11 Vertrek Mafia eiland

Pemba eiland

Jouw 11-daagse reis start op Pemba. Het eiland staat bekend als één van ’s werelds beste duikplekken. Hier overnacht jij in een eenvoudige lodge met een eigen duikschool. Geen overdreven luxe, maar rustig, comfortabel en zeer gastvrij.

Mafia eiland

Op Mafia verblijf je in een zeer comfortabele lodge, met misschien wel de beste duikschool op Mafia eiland. Jouw lodge ligt aan Chole Baai en jouw verblijf is in een comfortabele bungalow. Mafia Island Marine Park is één van de meest bijzondere ecosystemen in de wereld. Het gebied heeft meer dan 400 soorten vissen. De warme en veilige wateren in de vele baaitjes om het eiland maken dit eiland tot een waar duikparadijs.

Prijsindicatie

Voorbeeldreis: 11 dagen
Prijsindicatie: € 1880,00 per persoon op basis van 2 personen (exclusief internationale vlucht)

Geïnspireerd door deze duiklocaties? Neem contact op en wij maken voor jou een voorstel op maat.
Deze reisbeschrijving is ter inspiratie. Je kunt de reis volledig afstemmen op jouw eigen wensen. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email