Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Anna of Zanzibar

Anna of Zanzibar Zicht op de kamers bij Anna of Zanzibar Slaapkamer bij Anna of Zanzibar De lounge bij Anna of Zanzibar Ontspannen op het strand bij Anna of Zanzibar

Stranden/Anna of Zanzibar

Exclusief

Aan de prachtige witte zandstranden van Zanzibars oostkust biedt Anna of Zanzibar u een exclusief verblijf met veel privacy en in koloniale sfeer. De service is persoonlijk en van hoog niveau. Een unieke en ontspannen vakantie is hier gegarandeerd.

De gezamenlijke ruimte – stijlvol gedecoreerd met Zanzibar houtsnijwerk – bestaat uit een bar, lounge, bibliotheek, eetkamer en een grote veranda met uitzicht over de tuinen, het zwembad en de Indische Oceaan.
De chefkok bereidt heerlijke, verse gerechten en de locatie van uw maaltijd is iedere keer weer een verrassing. Op het strand, op uw veranda, in de gezamenlijke eetruimte...

Met zeezicht

De accommodatie bestaat uit slechts 4 luxe villa’s met zeezicht. Elke suite heeft een aparte zithoek/ loungehoek, slaapkamer, kleedkamer, badkamer en veranda. Het interieur is een mooie mix van de oude koloniale en de sfeervolle Zanzibar stijl. Room service is mogelijk en in de kamer heeft u een minibar met wijnkoeler, koffie en thee, een kluis, draadloos internet, televisie en telefoon.

Prijsindicatie

€ 278 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email