Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Breezes Beach Club

Privé strand bij Breezes Beach Club Deluxe en superior deluxe kamers bij Breezes Beach Club Superior deluxe kamer bij Breezes Beach Club Lounge bij Breezes Beach Club Breed zandstrand bij Breezes Beach Club Zwembad bij Breezes Beach Club

Stranden/Breezes Beach Club

Luxe resort

Het prachtige Breezes Beach Club ligt aan een lang wit strand bij Bwejuu. Het is omringd door hoge palmbomen. De perfecte plek voor een strandvakantie voorzien van alle gemakken.

Breezes Beach Club heeft een zwembad, verschillende watersportactiviteiten, een tennisbaan, volleybalveld, pooltafel en een fitness- en aerobicsruimte. Het hotel heeft 4 verschillende barretjes. Het restaurant biedt tropisch fruit, vis en een scala aan gerechten.

Breezes Beach Club heeft 10 standaardkamers aan de achterkant, tussen vele hoge palmbomen. Alle kamers hebben een eigen veranda. De luxe kamers liggen dichter bij het strand. De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en de suites met grote veranda op de eerste verdieping.

Alle 80 en-suite kamers hebben airconditioning, badkamer met douche/bad en toilet en zijn ingericht in een Zanzibar stijl.

Prijsindicatie

€ 132 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email